Opinie klientow

Opinie o sklepie

Wszystkie recenzje: 109

Napisz opinię
    A
    2023-09-05
    A
    2023-09-27
    Komentarz
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Farby i płótno są o wiele lepszej jakości niż w przy obrazach innych firm które testowałam. Obraz prezentuje się wspaniale.
    G
    2023-05-13
    Komentarz
    Kupiłam w prezencie mężowi czym sprawiłam mu dużą frajdę. Obraz wymaga skupienia, bo jest dużo detali o podobnym zabarwieniu ale efekt ! Wszyscy podziwiają
    A
    Klient Twoje Hobby
    2023-11-14
    Komentarz
    Obraz ma błędy, sporo pustych pól, które zgodnie ze wzorem powinny być zamalowane na konkretny ciemny odcień. Trzeba samemu dobierać odcienie, żeby obraz jakoś wyglądał i nie miał pustych jasnoszarych plam.
    A
    Klient Twoje Hobby
    2023-10-20
    Komentarz
    Drugi obraz jaki zamówiłam z Twoje Hobby.

    Jeśli chodzi o dostawę to na 5! Wczoraj rano zamówione dziś odebrane.

    Niestety po obejrzeniu farbek większość jest źle napełniona i jest mało farby. Obawiam się, że te kolory, których jest za mało w kubeczku nie starczą, by pomalować wszystko w danym kolorze.
    A
    Klient Twoje Hobby
    2023-08-13
    Komentarz
    Wszystko zgodnie z opisem produktu tylko niestety pędzle są marnej jakości i szybko się rozdwajają.

    Trzeba kupić specjalne pędzle do tego płótna.

    A
    Klient Twoje Hobby
    2024-01-06
    Komentarz
    Szczerze polecam! Produkt bardzo dobry jakościowo. Ilość farb w zupełności wystarczająca
    A
    Klient Twoje Hobby
    2023-11-14
    Komentarz
    Obraz ma błędy, sporo pustych pól, które zgodnie ze wzorem powinny być zamalowane na konkretny ciemny odcień. Trzeba samemu dobierać odcienie, żeby obraz jakoś wyglądał i nie miał pustych jasnoszarych plam.
    A
    Klient Twoje Hobby
    2024-01-22
    G
    2023-05-13
    Komentarz
    Bardzo efektowny obraz, stworzyłam tryptyk z jego udziałem łącząc go z dwoma wcześniej zakupionymi przedstawiającymi kobiety z kwiatami i jestem bardzo zadowolona
    G
    2023-05-14
    Komentarz
    Obraz stanowi część tryptyku, który stworzyłam z zakupionymi tu wcześniej obrazami przedstawiającymi kobiety z kwiatami. Efekt piorunujący, wszystkich zachwyca a szczególnie mnie.
    A
    Klient Twoje Hobby
    2024-02-22
    A
    Klient Twoje Hobby
    2024-01-22
    Komentarz
    Obraz ok,’ mam zastrzeżenia co do poszczególnych konturów - wdlg mnie nie zgadza się wiele elementów ale ostateczny efekt mi się podoba.
    A
    Klient Twoje Hobby
    2023-08-05
    W
    2023-07-13
    Komentarz
    Polecam :)
  • Jeszcze